Om mig/Kontakt

Jag heter Anny och är 29 år gammal.

2

Jag var med och grundade interasistmen.se, men är inte längre skribent där. Jag vill göra nåt nytt!

Jag söker just nu jobb. Det mesta är intressant, men helst i Halland och allra helst i Varberg. Har du några tips? Hör av dig!

Jag finns på Twitter: https://twitter.com/AnnyBerglin Följ mig!
Jag finns på ask.fm också: ask.fm/AnnyBerglin

Det går inte att kommentera mina inlägg. Det är för att jag stängt mitt kommentarsfält på grund av upprepade hot. Det behöver jag inte tåla.

Vill du ha kontakt med mig på annat sätt? Släng iväg ett mail till berglin.anny@gmail.com. OBS HOT SKICKAS TILL körupp@dinröv.nu

Välkommen!

3 thoughts on “Om mig/Kontakt

  1. 27år och praktik asså .. inte Illa! Vem vet, när du är 40år kanske du hunnit bli så produktiv att du kan bidra till samhället till o med!

    • 28 år faktiskt, fyllde år i lördags! Och jag har bidragit till samhället mer än du kanske anar. Att jag väljer att göra praktik just nu (ja, just det: väljer) tycker jag är mest min ensak faktiskt. Men tycker ändå du ska tänka igenom vad som är bäst för samhället: att jag går arbetslös i min hemstad där det inte finns några jobb, eller att jag flyttar till Stockholm för att fördjupa och bredda min kompetens för att få ett jobb med bättre betalt än mitt förra och alltså även betala mer skatt så småningom. Hmm… fast nä, du hakade bara upp dig på ordet praktik och har bestämt vad du tycker om mig redan.

      Så jag önskar dig en fortsatt trevlig dag istället!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *